Ако бях сълза, щях да потъна в очите ти,
да превърна тъгата ти в смях,
ако бях сълза, щях да прозра през мечтите ти,
ако бях сълза, само ако бях...
Ако бях сълза, щях да те търся и в нищото,
ако бях сълза, щях да просветля деня,
ако бях твоя, щях да те върна във нещото,
където тъгата си намери смъртта...
Ако бях дете, изгубило се в младото ти тяло,
ако бях самотна мъничка звезда,
ако бях надежда, в розово и бяло,
щях да ти възвърна радостта...
Да, само ако бях... но се страхувах,
живота ти исках да върна, и щях,
попитах те, безспирно гледах те и се любувах,
но да пристъпя... милиони пъти не посмях...
Дори сега се обвинявам,
боли ме, не чувам твоя смях,
а как отвътре ме гори и съжалявам!
... ако бях, Господи, само ако бях...
***Vampire_Blood_Kiss***
© Йоанна Маринова Todos los derechos reservados