Ако българите тайната знаят -
точното място в небето на Раят,
отдавна тия от първа класа
да са дали в кеш пари под маса,
уредили тях и целия си род
да влязат в него през задния вход!
След първата крачка минат ли метър,
с втората ще хванат Свети Петър!
Не ще го оставят и миг на мира
докато се съгласи, докато се корумпира,
та освен големите хотели по морето
да си имат и кътче от Рая в небето!
© Никола Яндов Todos los derechos reservados