29 oct 2009, 0:57

Ако до утрото... 

  Poesía
720 0 13

 

 

... сънят ми

не достигне

и капки кръв

се слеят

с тишината

 

ако се срина

до безумие

в скалите

и пясъчна

прелея

в тъмнината...

 

дори за малко

ако се загубя

и бавно

бавно

ако

те

погубя...

 

ще ми простиш ли...

 

...

и вместо

да закърпвам

стари рани

по бримките

ще нарисувам дъжд...

 

не ми е нужна сила

нито вятър

ни есен

в извехтяла

плът...

 

ще закарфича

в празното

прегръдка

 

така ще стихне

болката

встрани...

 

дано да ми простиш до утре...

 

ще поостана с мен...

 

а ти...

поспи...

 

                                                                                                                

 

 

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??