14 mar 2012, 13:25

Ако душата е вечна 

  Poesía » Otra
715 0 3

    Ако душата е вечна

 

Ако душата е вечна, както казват мъдреците,

то и любовта е вечна като послание велико.

Ще си отидем всички някой ден завинаги от нея,

но любовта ще остане и след нас пак да царува.

 

Слънцето ще направи дрехите ни невидими.

Вятърът ще издуха старите ни профили.

Като откъсващи нишки на любовта ни,

която е окриляла душата ни.

 

През всичките полети, раждащи се и отиващи,

животът ни отново ще бъде като прераждане.

Ослепително бяло, като едно

светло сияние пак ще догаря!

 

Може би затова, че душата е вечна

с онова неотразимо огледало,

на него мъдреците казват,

че дъха ни последен измерват.

 

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря Ви Ваня и Миночка.Нас няма да ни има но тя любовта ще остане.Ще Ви поздравя само с едно стихче.
    "Лета и години ще минат
    всичко ще се превърне на прах.
    Но истинското трябва да живее,
    докато сме гости на този свят!"
    Още веднъж Ви благодаря!
  • Любовта ще остане и след нас. Душата е вечна... Поздрави!
  • Много добре си го казала!Поздрав!
Propuestas
: ??:??