30 may 2012, 11:06

Ако е грях 

  Poesía » De amor
1276 2 20

 

Ако е грях – с теб  Библията жива

от  нашата любов  да сътворим

и  изповед  от  жаждата ни дива

със устните сега  да промълвим...

 

Ако е грях – то нека да ни съдят,

в затвор за двама  вечно да лежим

и чувствата  решетките да  бъдат,

с  които от света ще се делим...

 

Ако е грях – да грабнем с тебе риска

и банка със мечти да оберем,

със пориви да стреляме аз искам

и  до частица да се раздадем...

 

Ако е грях – най-сладкият да  бъде,

да слепва миговете ни със смях

и нека  Бог и дяволът се чудят

как  любовта ни няма страх от тях...

© Михаил Цветански Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??