10 oct 2008, 9:42

Ако една жена не гледа към теб 

  Poesía » Otra
2227 0 19




                                                                          "Ако една жена не гледа към теб,
                                                                          това съвсем не означава, че не те вижда."



Ако една жена не гледа към теб

Виждам те.
Нищо, че не гледам.
Към твоите очи.
Сърцето.
Любовта подслонява,
за да се бори срещу беди.
Усещам те.
Нищо, че не те докосвам.
Аз чувствам твоите ръце.
Всеки път щом си представя
как ме обгръщат като море.
Намирам те.
Нищо, че не те изгубвам
сред други мъжки усмивки.
Аз зная.
И ще те позная.
Сред хиляди други въздишки.
Виждам те,
нищо, че не гледам.
Любовта те открива сама.
Тя е единственият верен път
за нашите две сърца.

© Ванина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??