Oct 10, 2008, 9:42 AM

Ако една жена не гледа към теб 

  Poetry » Other
2226 0 19




                                                                          "Ако една жена не гледа към теб,
                                                                          това съвсем не означава, че не те вижда."



Ако една жена не гледа към теб

Виждам те.
Нищо, че не гледам.
Към твоите очи.
Сърцето.
Любовта подслонява,
за да се бори срещу беди.
Усещам те.
Нищо, че не те докосвам.
Аз чувствам твоите ръце.
Всеки път щом си представя
как ме обгръщат като море.
Намирам те.
Нищо, че не те изгубвам
сред други мъжки усмивки.
Аз зная.
И ще те позная.
Сред хиляди други въздишки.
Виждам те,
нищо, че не гледам.
Любовта те открива сама.
Тя е единственият верен път
за нашите две сърца.

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??