26 dic 2004, 23:07

Ако имаш... 

  Poesía
1305 0 0

Ако имаш сърце:               Ако имаш душа:                  Ако имаш разум:
...обичай с него!                    ...моли се за нея!                   ...пази себе си с него!
...топли другите с него!          ...учи се с нея!                       ...пази другите с него!
...радвай се с него!                ...страдай с нея!                     ...разгадавай света с него!
...помагай с него!                   ...пей или плачи с нея!           ...разпределяй силите си с него!
...чуствай с него!                   ...бъди с нея!                          ...пази сърцето и душата си от
                                                                                          и с него.

Ако имаш себе си: Намери ползата да имаш тези три неща, за да преоткриеш себе си!...

© Ю-то Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??