8 ene 2013, 23:51

Ако искаш 

  Poesía » De amor
828 0 4
Ако искаш да видиш деня ми,
просто влез и нощта изгони,
после леко цветята избрани
с твойте устни за миг изгори.

Ако искаш да видиш как пиша,
надникни във ума ми с очи
и до моите стихове дишай,
остави свойте нежни следи.

Ако искаш да чуеш как пея,
докосни с твойте мисли света
и когато за мен закопнееш,
ти ще чуеш как пее деня.

Ако искаш да видиш как мисля,
просто с моите чувства се слей
и в ума ми възкръснал над листа,
мойте думи с очи... залюлей...

© Чавдар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??