12 feb 2008, 9:00

Ако ме искаш? 

  Poesía » De amor
798 0 0

Ако ме искаш?


Години далече или на сантиметри близко.
Високо, високо в облаците - като птиците,
или под земната кора твърде ниско.
Дори и за малко отклонение,
твърде късно вече e за някакво прозрение.
Дъждовни локви с красиви отражения,
причиняващи немислими поражения.
Вали пак, тихо вали - вятърът се върти,
листа и клони нежно рони,                                                                                                          листа като отлетели дни.                                                                                                         Страници от непрочетени книги от изминъл живот.
Впрочем... някой чувал ли е за нея?
За Любовта, за която копнея,
просто един неразбираем израз -
избледнял от любов, все същият образ,
лятото трудно изживял,
а сега пътят отново е побелял.
Въпреки това още съм със свойте слънчеви очила.
Ти в сърцето ми нещо свое си забравила.
Спомням си лицето ти, сякаш снощи до мене си била.                                                         Една мечта от действителността истинала .

© Няма Такова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??