29 jul 2009, 12:49

Ако ме обичаш 

  Poesía » De amor
829 0 9

 

 

 

Ако  ме обичаш

 

 

Когато   вратата отвориш,

и слънцето  влезе с ликът ти,

ще  знаеш   за мен  какво  да сториш,

с целувка  ще  ме върне дъхът  ти!

 

Кога ме помилваш с ръце,

в ритъм  ще вляза отново.

Ще   засияе моето   сърце,

ще  се върне  живота   със  слово!

 

Когато   душата отвориш,

времето   бавно   ще  спре.

Ще  знаеш   за какво  да се  бориш,

щастливи   Ние  да сме!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??