11 dic 2008, 13:35

Ако ме последваш 

  Poesía
680 0 6

Бих запалила свещ със звезда,
за да мога неспирно да моля
небесата, гори и земя
след години аз пак да съм твоя.

Бих изплакала с нежност аз вир,
ти веднъж потопил се във него,
би навлязъл във святия мир
на безкрайно и вечно блаженство.

Бих се изправила срещу света
без съмнения, с сила и честност,
бих се борила за любовта,
ако ти ме със обич последваш...

© Теодора Драгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??