5 nov 2013, 22:49

Ако можеше... 

  Poesía
519 0 0

Ако можех послание да ти изпратя,

със птиците при теб да долети.

Или по вятъра да ти го пратя,

реката във прегръдки да го приюти.

 

Ако можех с мислите си да достигна

до твоето, самотно в този миг, сърце.

С ръката си главата ти да вдигна

и сълзите да изтрия от твоето лице.

 

Ако можеше да чуеш мойте думи,

да усетиш, че за теб сърцето бие.

Да спреш със леден дъх кръвта ми

и погледът ти от любов да ме убие.

© Даниела Илчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??