15 may 2006, 12:29

Ако някога... 

  Poesía
673 0 7
Ако някога без сили вече, ням,
на одъра последен сляп заспя,
недей тъжи, аз няма да съм сам -
оставям нещичко преди да отлетя.

Сълзите избърши и усмихни се.
Аз не обичам тъжните слова.
Към миналото мигом обърни се,
държейки сетно моята ръка.

Щастлив ще си отида на небето
с миговете толкова желани,
хладно, морно ще мълчи сърцето,
но душата ми до тебе ще остане.

Ако някога без сили сляп заспя
на одъра последен легнал ням,
аз ще живея в теб, във паметта
и никога не ще остана сам.

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??