22 may 2024, 20:35

Ако някога ме пита 

  Poesía
149 6 11

Ако някога ме пита

моят пре любезен крал;

"Вярна ли е мойта свита

или в грешка съм живял?"

 

"Кралю, мога да заложа,

няма да я понесеш...

истината...Мили боже,

Кралю, свитата е леш..."

 

И го виждам как отива

към колона от гранит,

със юмрук замахва...криво...

Кралят бесен, аз пък бит.

© Сиси Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Буриме »

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??