Ако някога ме пита
моят пре любезен крал;
"Вярна ли е мойта свита
или в грешка съм живял?"
"Кралю, мога да заложа,
няма да я понесеш...
истината...Мили боже,
Кралю, свитата е леш..."
И го виждам как отива
към колона от гранит,
със юмрук замахва...криво...
Кралят бесен, аз пък бит.
© Сиси All rights reserved.
Честит празник, пишещи хора! Нека всеки осъзнае енергията на всяка буква, на всяка дума и ги използва отговорно и по предназначение!