Ако някога съм те обичала - прости ми.
За мен са чужди тези хубавите спомени
от отминали години.
Не е било нарочно, а иначе
аз и не обичам никого.
Сигурно била съм друга -
способна на сподавена въздишка,
малко тъжен поглед
и за миг щастлива.
Талантлива съм - признавам си
поне в това... разбивам
всяко едно парченце от живота ми
и още хиляди неща...
Любов ли бе - не знам, ала
ти прости - сега си сам.
© Васи Todos los derechos reservados