3.02.2013 г., 18:55 ч.

Ако някога съм те обичала... 

  Поезия » Любовна
774 0 0

Ако някога съм те обичала - прости ми.

За мен са чужди тези хубавите спомени

от отминали години.

Не е било нарочно, а иначе

аз и не обичам никого.

Сигурно била съм друга -

способна на сподавена въздишка,

малко тъжен поглед

и за миг щастлива.

Талантлива съм - признавам си

поне в това... разбивам

всяко едно парченце от живота ми

и още хиляди неща...

Любов ли бе - не знам, ала

ти прости - сега си сам.

© Васи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??