23 feb 2006, 0:16

Ако повярвам, че те има 

  Poesía
660 0 3

Ако повярвам, че те има.
Ако и ти повярваш в мен.
Животът ми с обратна сила
ще върне миналото време.
И пак ще тръгна с леки стъпки,
с безгрижно пуснати коси...
С онази неразумна тръпка,
че мога всичко. Че дори
каквото и да ми се случи
и колкото да ме боли,
от грешките ще се поуча,
щом за ръката ме държиш.


Венцислава Симеонова

© Венцислава Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??