3 abr 2009, 7:26

Ако решиш... 

  Poesía » De amor
1559 0 31

  

 

 

 

Вратата ми за теб отворена остава,

ключа  прибрах  го,  не търси,

ако решиш...ела, мини през прага,

седни, пролей сълзи... и си тръгни.

 

Косата нежна няма да погаля,

не ще покажа влага в очи...

разсеяно ще гледам в полумрака

и ще мълча...макар че  ме боли.

 

За теб вратата винаги отворена остава,

ако решиш...ти прага премини,

погледай снимки... до забрава,

но спомените...тях ми остави!

 

 

http://www.vbox7.com/play:b022d5d5

 

© Владимир Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??