10 feb 2007, 15:39

Ако се окаже лъжа 

  Poesía
576 0 5
Ти си мислиш, че аз съм самотна под това синьо небе. Нима мога да бъда сиротна, щом си имам теб? Ти казваш, че съм безутешна, щом някой го заболи. Не, моля те, и аз не съм безгрешна, но вината изкупвам със сълзи. Ти натякваш, че съм сладострастна пред другите мъже. Аз съм по-скоро нещастна, ако нараниш моето сърце. Ти се дразниш, че съм заблудена и твърде добра. Не, аз съм устремена и искам да вярвам в чудеса. Ти твърдиш, че съм лъжовна, щом шепна, че те обичам аз. Не, по-скоро съм тъжовна, ако не отговаряш със същата страст. Ти зявяваш, че ме любиш и за теб съм само една. Дано само сърцето ми не погубиш, ако това се окаже лъжа.

© Ванина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??