30 ago 2022, 7:37

Ако си ангел звезден 

  Poesía » De amor
236 1 0

       

     Ако си ангел звезден

 

Ако си нощ безкрайна,

със тъмнината си ме прегърни!

Ако си буря страшна,

със своята стихия ме плени!

 

Ако си златно слънце,

целувка нежна ти ми подари!

Ако си ясен месец,

ти чувствата ми силни приеми!

 

Ако обичаш много,

във моята душа ти свий гнездо!

Ако ме искаш лудо,

пътека направи към по-добро!

 

Ако си ангел звезден,

докосвай с обич моето сърце!

А пулсът ти неравен

любов безкрайна нека донесе!

 

              Мария Мустакерска

     

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??