5 feb 2010, 9:37

Ако си с мен 

  Poesía » De amor
1721 0 11

 

 

Искам твоето

прекрасно и искрено

сърце

да бъде мое.

Твоят глас,

нежен и дълбок

да ме  гали

с приказни думи...

Искам те за мен

- Любов!!!

Отвори прозореца

на моята душа.

Заповядай!

Каня те най-учтиво,

остани,

гостенин бъди ми...

Ще те нагостя с блестящи,

цветни камъчета

от усмивки

на поднос с блясък

от злато

върху постеля

от коприна!

Ще танцуваме

със слънчевите лъчи

вълшебен танц -

на влюбени души...

Ще те скрия

на безопасно място

в моето сърце

и ще те обичам!

Ти си моето

красиво изкушение,

удоволствие, блян, мечта...

Хайде, отвори прозореца

на моята душа,

влез и постой,

ще те стопля

с топъл дъх

и с целувки ще те

утеша...

Ще съм вечно твоя,

препълнена с любов,

окрилена с мечти -

ела...

Влез в моята душа!!!

 

 

 

 



© Маргарита Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??