Искам твоето
прекрасно и искрено
сърце
да бъде мое.
Твоят глас,
нежен и дълбок
да ме гали
с приказни думи...
Искам те за мен
- Любов!!!
Отвори прозореца
на моята душа.
Заповядай!
Каня те най-учтиво,
остани,
гостенин бъди ми...
Ще те нагостя с блестящи,
цветни камъчета
от усмивки
на поднос с блясък
от злато
върху постеля
от коприна!
Ще танцуваме
със слънчевите лъчи
вълшебен танц -
на влюбени души...
Ще те скрия
на безопасно място
в моето сърце
и ще те обичам!
Ти си моето
красиво изкушение,
удоволствие, блян, мечта...
Хайде, отвори прозореца
на моята душа,
влез и постой,
ще те стопля
с топъл дъх
и с целувки ще те
утеша...
Ще съм вечно твоя,
препълнена с любов,
окрилена с мечти -
ела...
Влез в моята душа!!!
© Маргарита Георгиева Все права защищены