22 may 2007, 10:59

Ако спреш да ме обичаш 

  Poesía
607 0 6
Ако спреш да ме  обичаш,
ще си тръгна, по-добре...
Няма смисъл любовта ни
в бледа сянка да изтлее.
Няма смисъл тя да бъде
тон фалшив в един акорд,
по- добре е да си тръгнем,
вместо бавно да умре.
Вместо да си станем чужди,
непознати в своя дом,
да живеем със заблуди,
заедно бездомни с дом...
Ако спреш да ме обичаш,
ще си тръгна. По-добре...

© Таня Панайотова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??