22 ago 2007, 16:57

Ако те намеря 

  Poesía
757 0 2
Искам да се вгледам в очите ти
и да видя огледално образа свой,
искам да остана в ръцете ти,
и да чувствам, че си само мой.

Не зная къде да те търся,
да не би да си химера ти,
но ако успея да те намеря,
сърцето ми за теб ще тупти.

Ако те открия,
ще изградя път между нашите сърца
и от никого няма да скрия,
тайната на любовта.

© Вили Мотовили Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??