22.08.2007 г., 16:57 ч.

Ако те намеря 

  Поезия
738 0 2
Искам да се вгледам в очите ти
и да видя огледално образа свой,
искам да остана в ръцете ти,
и да чувствам, че си само мой.

Не зная къде да те търся,
да не би да си химера ти,
но ако успея да те намеря,
сърцето ми за теб ще тупти.

Ако те открия,
ще изградя път между нашите сърца
и от никого няма да скрия,
тайната на любовта.

© Вили Мотовили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??