26 nov 2006, 15:39

Ако те попитам... 

  Poesía
764 0 4
През огъня на страстта преминах,
забравила за болката от нейния пожар,
отхвърлях всяка мъка и отричах,
че някой ден и аз ще бъда мъртва от любов.

Така за мен минава всеки сивкъв ден,
в заблуда и надежда за любов,
и все по-сигурно разбирам,
че липсва в теб прашинка за живот.

Е, ясно е, че няма да те имам
и чужд ще си останеш ти за мен,
но няма да е срамно, ако те попитам
щастлив ли си ти днес без мен?

Макар да знам, че отговор едва ли ще получа,
аз смятам, че е по-добре да се науча,
че на един в живота му веднъж поне,
му се пада  и от любов той да умре!
 

© Силвия Спасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Добра идея!
    Наистина поработи!
    Харесва ми началото
  • Мерси за съвета,найстина некрия че правописа не е най-силната ми страна!Усмивки за всички!
  • Кити е права, освен това се пише 'сигурно' не сигорно има какво да поработиш още.
  • Хубав е стихът ти, но се опитай да избегнеш някой повторения
Propuestas
: ??:??