19 mar 2009, 23:01

Ако те загубя... 

  Poesía » De amor
856 0 5

     Къде си?
   Безсънна нощ е.
   Твоята топлина
далечна някакси сещам...
     ... но все още!
     Чезнеш бавно.
  Като свещ се топиш.
В сенките последна искра
... и как силно болиш!
   Дори и на Него,
в когото не вярвах,
 днес ще се моля!
  Ако те загубя,
  теб, моя омая
  и причина моя,
за мен ще дойде
     КРАЯТ!

© Александър Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??