Ако затворя очите си за миг,
ще бликнат сълзи от тях...
Ако отворя сърцето си,
ще прокърви и то!
Ако избършеш сълзите ми,
те не ще пресъхнат,
нито пък сърцето ми
ще престане да кърви...
Но ако погледнеш
дълбоко в очите ми
и навътре в душата ми
достигнеш,
думите ще бъдат излишни
и всяка болка ще затихне...
© Светослава Йорданова Todos los derechos reservados