25 ene 2019, 12:48

Акробатика 

  Poesía » De amor
505 2 2

Лъжеш. Извърташ.
Играеш двойни игри.
Аз се усмихвам.
Щом си правиш труда,
значи кръгът се върти,
значи не е свършило.
Играем гротескна акробатика.
Но колко, колко ми струва
тази недостатъчност?!
Обръщам чашата,
изливам утайката,
после отново на същия глас
всичко звучи.

© Галя Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??