Единственно
дъждът
носи
обич!
Можеби си мислиш, че
огромните тълпи от хора,
развивайки се в нищета
елиминират себе си ?!
О, колко са невежи,
тъпи!
Сълзите скриват
ъгловидните им мозъци,
лицата им са сиви...
Знаеш ли какво сме ние?
Илюзии от предразсъдъци.
© Бехрин Todos los derechos reservados
Илюзии от предразсъдъци."
А ти знаеш ли,че отново ме заболя??..,но ще продължавам да те чета!