2 мая 2006 г., 00:57

Акростих 

  Поэзия
775 1 7

Единственно

дъждът

носи

обич!

Можеби си мислиш, че

огромните тълпи от хора,

развивайки се в нищета

елиминират себе си ?!

О, колко са невежи,

тъпи!

Сълзите скриват

ъгловидните им мозъци,

лицата им са сиви...

Знаеш ли какво сме ние?

Илюзии от предразсъдъци.

 

© Бехрин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??