Вълчевремие.
Разбитомислие.
Екстремоблеене.
Мъртвостишие.
Енерголипси.
Плъхоживеене.
Робомисли.
Оргазмонямане.
Страхопълзене.
Тревогострасти.
Руиноградене.
Аналовласти.
Нищоправене.
Сраможивот.
Тъпоглавие.
Вудународ -
Общострадание...
05.05.2024.
© Георги Каменов Todos los derechos reservados