Казват всички: " На лъжата
късички са й краката".
Ала вижте мойте вие,
дълги са . Не ги и крия.
С тях подлъгах без да искам
вчера Пешо културиста.
Цял ден сваля ми звездите,
ще ме водел във Хаити.
Ще ми купел огърлица,
или скъп I -Phone осмица.
Толкова ме бил обичал,
със Сваровски ще ме кичел.
Всичко да ми е наред,
ще ми купел мезонет.
Пешо май е изтрещял,
но въобще не ми е жал.
Нито ми е скъп, ни мил.
Днес е първи. И април.
© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados
да сме вчера: пак честити!
Но днес? Не на мене тия!
Вчера с интерес-грешите!😅