1.04.2019 г., 3:55 ч.

Актуално 

  Поезия » Хумористична
417 3 6

 

 

Казват всички: " На лъжата

късички са й краката".

Ала вижте мойте вие,

дълги са . Не ги и крия.

С тях подлъгах без да искам

вчера Пешо културиста.

Цял ден сваля ми звездите,

ще ме водел във Хаити.

Ще ми купел огърлица,

или скъп I -Phone осмица.

Толкова ме бил обичал,

със Сваровски ще ме кичел.

Всичко да ми е наред,

ще ми купел мезонет.

Пешо май е изтрещял,

но въобще не ми е жал.

Нито ми е скъп, ни мил.

Днес е първи. И април.

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??