25 nov 2020, 10:57

Актьор 

  Poesía » Filosófica
249 0 0

                                                                Актьор

 

На сцената реши той да си трае,

за актьорското изкуство да нехае.

Той така по своя си начин протестира,

за жалост като човек друг път не намира!

 

 Мълчанието,протест е срещу страха,

срещу тези който упорито навели са глава!

Мълчат  след представление,мълчат навън,

сякаш живеят другаде,в непробуден сън!

 

Той мълчи а другите играят ролите си сега,

не го подкрепиха ,не му подкрепиха протеста.

Уви така навсякъде за жалост е така,

вървят навели глава хората,тишина!

 

И той сега върви сам,тъжен и самотен,

останал без работа, актьор безработен.

Навън е зима, студено,тъмно,дъжд вали,

той дъждът ще скрие отново неговите сълзи.

Останаха в него,ще го стоплят неговите мечти,

и вярата в хората че създадени са с добри души!

© Валентин Миленов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??