Нещо става тука
на вратата някой чука
на мен пък не ми пука
ровя се във Фейсбука.
А пък оня още чука
та чак дърво се пука
ще нагази здраво лука
ако не махне се оттука.
Ровя се във Фейсбука
и вече никой не чука
явно взел си е поука,
че няма никой тука.
© Бисер Балтаджиев Todos los derechos reservados