8 oct 2011, 11:00

Алчност 

  Poesía » Otra
430 1 0

Имоти,
пари,
коли -
купуваме 
вещи.
Състрадание,
от което боли -
любов всеотдайна,
не срещаме.
Коли,
пари -
трябват ли
спешно!?
Брат брата си
продава.
Дали
все пак
притежаваме
нещо!?
Че тленното -
тленно остава
и всичко е преходно.
Един с друг -
разминаваме се.
Без дъх - в надпревари 
оставаме.
А можем
по начин друг
да живеем -
откривайки
изгрева сутрин
и залеза вечер.

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??