Преди да срещна теб
Адът ме даряваше
със ласки,
дом беше
тъмния вертеп,
посрещах изневери
и изпращах страсти.
Сега за мен това е сън,
понякога среднощ
се мъчи да ме буди,
чувам стъпките
на Дявола навън,
докосвам те
и чезнат мисли и заблуди.
Приижда утрото,
слънчева стихия
залива те,
целува те лъчът,
обичам да те гледам,
чувствата не крия,
нощта превръща
се във ден.
Любов ли е кръгът?
Юли, 2018г
Варна, Гавраил
© Гавраил Йосифов Todos los derechos reservados