7 oct 2015, 7:54

Алитерационно стихотворение 

  Poesía » De humor
638 0 1

Алитерационно стихотворение

 

Не прокопса Прокопи — пиперът му непрекопан

парливо подхвърля: «Пари по поръчка не падат.

Пръв с пръдльовци покер пердашиш — прахосник обран.

Прахът на предци теб, пройдохата, праща във ада.»

© Владимир Костов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??