4 mar 2011, 23:02

Алкохайку 

  Poesía » Formas orientales
759 0 0

 

Цяла седмица обикалям по заведения,
дневни и нощни: не мога да изтрезнея.
Жълт сняг...

© Ради Радев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??