23 feb 2006, 0:16

Алкохолно 

  Poesía
774 0 11

Във чашата ми с водка се опитвам
един настойчив спомен да удавя.
Усмихвам се на другите, отпивам...
Но глътките във гърлото ми парят.

Не алкохола, пари ми тъгата.
И ми горчи. И ми изтръпват устните.
Във чашата ми с водка е душата ми.
И споменът не иска да ме пусне...


Венцислава Симеонова

© Венцислава Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??