29 ene 2019, 22:59

Камбана 

  Poesía » De amor
443 0 0

Камбана
Елеонора Крушева

 

За всички, които ще ме четат-
не слагайте строга присъда!
Жена съм -и обич си имам и път
и грешки, но никой, не съдя!

 

Камбаната ми не бие тревога
ако от облаци дъжд завали.
За кратко е.Пак ще е слънце.
Трева ще поникне и продължа...

 

Ако някъде оставя следа
и нищо лично не взема!
Прошка към всеки жалък глупак
и урока си-да бъда по-смела!

 

До Сириус мога да полетя
за среща със Еднорога!
Разперя ли двете си бели криле
всички граници падат!Аз мога!

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??