30 mar 2019, 10:44

Амброзии 

  Poesía » Otra
281 3 1

 

Брачната институция

е

създадена

по модела

на масовата екзекуция

защото

всяка вечер

се доближаваме

до

изгубените целеви модели

на

пътуващи генерали

по

чиито чела са бродирани

символите  е р о с

които

издумкват патрондашите

по

заблудените афродити

Всяка следваща любов

е

колония

от зъзнещи скелети

завръщане

в море

от фалшмажори

и амброзии

 

 

 

 

 

 

 

© Millennium Aquarius Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??