Брачната институция
е
създадена
по модела
на масовата екзекуция
защото
всяка вечер
се доближаваме
до
изгубените целеви модели
на
пътуващи генерали
по
чиито чела са бродирани
символите е р о с
които
издумкват патрондашите
по
заблудените афродити
Всяка следваща любов
е
колония
от зъзнещи скелети
завръщане
в море
от фалшмажори
и амброзии
© Millennium Aquarius All rights reserved.