30.03.2019 г., 10:44 ч.

Амброзии 

  Поезия » Друга
277 3 1

 

Брачната институция

е

създадена

по модела

на масовата екзекуция

защото

всяка вечер

се доближаваме

до

изгубените целеви модели

на

пътуващи генерали

по

чиито чела са бродирани

символите  е р о с

които

издумкват патрондашите

по

заблудените афродити

Всяка следваща любов

е

колония

от зъзнещи скелети

завръщане

в море

от фалшмажори

и амброзии

 

 

 

 

 

 

 

© Millennium Aquarius Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??