13 ago 2008, 16:13

Ами ако... 

  Poesía » De amor
822 0 4

Ами ако си тръгнеш пак?

И никога повече не се върнеш назад?

Пак ли себе си ще търся в чуждите очи?

Защото в моите пак ще бъдеш ти.

Времето ще искам аз да върна,

за да мога пак да те прегърна.

Ами ако никога не стане това?

Ами ако пак остана сама?

Ами ако... Само ако... И тогава какво...?

 

© ДеСтиНи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??