13.08.2008 г., 16:13 ч.

Ами ако... 

  Поезия » Любовна
820 0 4

Ами ако си тръгнеш пак?

И никога повече не се върнеш назад?

Пак ли себе си ще търся в чуждите очи?

Защото в моите пак ще бъдеш ти.

Времето ще искам аз да върна,

за да мога пак да те прегърна.

Ами ако никога не стане това?

Ами ако пак остана сама?

Ами ако... Само ако... И тогава какво...?

 

© ДеСтиНи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??