26 may 2023, 12:09

An acronymic limerick 

  Poesía » Verso acróstico
296 0 0

Besides climbing stairs with pain,

I mix up Iran with Ukraine.

Dementia is bad.

Elections are sad

not knowing who'll lose and who'll gain.

© Владимир Костов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??